Jag vill ha mer variation i maten

posted by admin on 2013.03.16, under Uncategorized
16:

Jag skulle nog inte må så dåligt av lära mig lite fler varierade recept på god, nyttigt och gärna så prisvärd mat som möjligt. Som det är nu har dessvärre kommit i en ond cirkel med enformig kost och tråkiga recept. Det blir lätt så tyvärr. Ni vet, man kommer hem från jobbet och är rätt slutkörd efter en hård dag. I regel orkar man då sällan, i varje fall inte jag, ställa sig och laga någon ny ambitiös maträtt med oväntade och spännande smaker samt bra närningsvärde och lågt GI. Nej, det bli falukorv och makaroner. Eller tinade köpeköttbullar och pulvermos. Det här leder i längden till att hela grejen att laga lite mat börjar kännas ännu tråkigare och steget till att sätta igång och hitta på något nytt blir än längre, även under helger och lediga dagar. Men det måste finnas något sätt att bryta denna onda spiral, att komma igång och återfå kärleken till god mat och glädjen att tillreda den. Jag hoppas åtminstone så, för annars föreligger stor risk att jag uteslutande kommer leva på snabbmakaroner och ketchup och en och annan hämtpizza. Resten av livet. v

There are no comments.

Please Leave a Reply

TrackBack URL :

pagetop